Fliken Orderrader

På fliken Orderrader bereds servicen med Serviceoperationer samt Servicematerial som sedan blir operationer och material på den tillverkningsorder som skapas vid kundorderregistreringen. Det vill säga här bestäms vad som ska göras och vilket material som ska användas för att utföra servicen. Här bestäms hur respektive rad ska debiteras om servicens pris beror på de ingående serviceoperationerna och servicematerialen.

Längst ned i fönstret visas även vilken användare som skapade respektive ändrade servicen, med datum och klockslag. En generell kommentar om servicen kan anges under knappen Kommentar lägst ned i fönstret.