Serviceplats

Här går det att välja serviceplats Hos oss eller Hos kund beroende på var servicen ska utföras. Om servicen utförs Hos oss är det möjligt att ankomstrapportera service för att tydligare se när serviceobjektet har anlänt. I det fall serviceplatsen är Hos oss är det lämpligt att skriva instruktioner till kunden t.ex. var serviceobjektet ska skickas och när. Detta görs under knappen Extern kommentar. Den externa kommentaren skrivs ut på blanketterna. Detta kan dock styras med blankettparametern Visa extern kommentar/beskrivning.