Fliken Huvud

I fliken Huvud registreras generella uppgifter som referenser, villkor, etc. Samtliga uppgifter i detta fönster kan temporärt ändras för ett befintligt avtal.

Under Allmänt registreras avtalstyp, status, avtalstid, avtalsdatum, senaste uppsägningsdatum, uppsägningsdatum samt ansvarig.

Under Referenser anges vår referens, er referens, vårt ordernummer samt ert ordernummer.

Under Extra information finns knappar för att omaktivera avtal, ange behörighet granska avtal, fritext samt kommentar.

Under Fakturering väljs faktureringsintervall, faktureringsmetod, skapa underlag för frisläppning samt om avtalet ska periodiseras.

Under Villkor anges betalningsvillkor, leveransvillkor, ort leveransvillkor, samt leveranssätt.

Under Avtalsinformation kan en extra information rörande avtalet anges.

Under Export anges valuta och terminskurs.

Under Diverse går det att välja kundgrupp, kundkod faktura, projektnummer och serienummer.

Under knappen Ändringslogg går det att se en logg över ändringar på avtalet.

Längst ned i fönstret vid Avtal... går det att se vem som skapat och ändrat avtalet och datum då det skett.