Knappen Behörighet granska

Här går det att ange vilka användare/grupper som ska få granska avtalet. Detta är speciellt viktigt i sådana rutiner som Uppdatering kunder och Kundfråga där det finns en länkning till avtalen och det går att snabbgranska avtalen därifrån. Vissa avtal kan vara mycket känsliga så att alla får inte granska dem.

När fakturaunderlag är skapat och fakturering från ett kundavtal är påbörjad, så kan andra användare som har rättigheter till dessa rutiner även se fakturorna och underlagen.

Notera att ADMIN har åtkomst till andra användares avtal. Detta kan t.ex. vara bra om den ansvariga och/eller behöriga på avtalet slutat.