Alternativ

Här finns olika alternativ för några av listorna:

Förklaring av lista Factoring

Om tilläggsfunktionen för Factoring inte är installerad kan denna lista användas för att välja att fakturor till kund ska hämta factoringbolagets bankuppgifter (som anges under knappen Factoring i rutin Företagsinformation) istället för företagets egna bankuppgifter.

När Factoring är valt går det att göra undantag på referensnumret samt firmanumret/klientnumret. Undantaget överstyr alltid det som är satt som förvalt i rutinerna Referensnummer och Företagsinformation. Kundunika referensnummer gäller enbart Finland och Norge och används endast på finska och norska blanketter.