Konto

Här går det att ange på vilket konto betalningarna ska bokföras. Förvalt konto hämtas från tabellen Standardkonton. Detta är användbart när olika konton i kontoplanen används för betalningar, beroende på vilken valuta betalningen registreras i. Om kontot har spec/kvantitet aktiverat och är kopplat mot en valuta visas en varning om valutan på inbetalningen inte överensstämmer med valutan på kontot.

Om filen innehåller flera valutor öppnas fönstret Valutakonton där du kan välja de konton som betalningarna ska bokföras på. Förvalda konton hämtas från tabellen Standardkonton.

Fönstret Valutakonton.