Informationsmenyn

På prognosraderna finns följande funktion:

Testa plan

Om Artikelnummer är gulmarkerat på prognosraderna går det att via Testa plan, på Informationsmenyn, se vad som saknas eller är fel i importfilen. Testa plan kan väljas om första raden för artikelnumret markeras. Se resultat av Testa plan nedan.

Testa plan.

Om det är en Kundkod som saknas får kundkoden från importfilen läggas in i fältet Kundkod EDI för den befintliga kunden. Om ingen kund finns får kunden skapas i rutin Uppdatering kunder,

Om det är Artikelnummer som saknas kan det bero på två orsaker: