Fliken Säljstöd

Under fliken Säljstöd finns uppgifter om ordern för att stödja affärsrelaterade händelser. För att underlätta aktivitetshanteringen går det att infoga en mall med aktiviteter. Mallar skapas i rutin Aktiviteter. I rutinen Aktiviteter går det också att markera en mall som förvald. Denna malls aktiviteter läses då in automatiskt till aktivitetsfliken vid registrering av ny ramorder.

För mera information om innehållet i denna flik, läs i hjälpen för fliken Säljstöd i rutin Uppdatering kunder. Notera att följande fält och funktioner på fliken Säljstöd inte förekommer här, det är: Kundstatus, Typ, Distrikt och knappen Utskrift kundkort.