Allmänt om Ångra utleverans

I det här fönstret går det att ångra en felaktig utleveransrapportering till dess order är fakturerad. Rutinen hjälper användaren att ta bort fakturaunderlaget och göra en motrapportering. Posterna i utleveranslogg och lagerlogg blir kvar men balanseras av en minusrapportering. Fakturaunderlag tas bort. Tillämpas multipla lagerplatser får artiklarna tillbaka den ursprungliga lagerplatsen. Vid flytande lagerplatser återskapas de lagerplatser som försvunnit.

Det går att ångra ett helt underlag med flera rader eller enbart enstaka rader i ett underlag. Förvalt är samtliga rader markerade. Det är möjligt att ångra ett underlag i taget.

För rapporteringar gjorda med rutin Utlevererans Plocklista (EDI-hantering) väljs att ångra enligt följesedel. Här anges ett följesedelsnummer med order som går att ångra.