Allmänt om Aktivitetslista gemensam

En allmän beskrivning för hantering av listor i MONITOR finns under Generellt i Startboken.

Denna lista ger en samlad vy över alla aktiviteter som användaren har ansvar för.

Vad skrivs ut i denna rutin?

På fliken Beställning går det att skriva ut alla avvikelse-, kund-, leverantörs-, avtals-, ramorder-, kundorder-, offert-, förfrågan-, inköpsorder-, projekt-, artikel- och anställdaktiviteter som är planerade, samt statistik över avslutade aktiviteter. Samtliga aktiviteter kan skrivas ut oavsett status på aktivitet och ansvarig användare.

Notera att denna lista enbart visar aktiviteter (Avvikelse respektive projekt) med avvikelse-/projektstatus < 9. "Historiska" avvikelser/projekt med avvikelse-/projektstatus = 9 visas i de aktivitetslistor som finns för respektive rutin, dessa har separat selektering.

Det går att välja olika listtyper i fliken Beställning beroende på vilken information som ska visas. De listtyper som kan väljas är Standard, Enbart Summa samt Byt ansvarig (denna listtyp är endast tillgänglig för användare med fulla rättigheter i rutinen).

Utskriften varierar beroende på vilken listtyp som valts, se exempel på listorna under Utskriftsexempel.

Användare/grupper av användare med fulla rättigheter i Aktivitetslista gemensam

Om användaren har fulla rättigheter i rutinen kan denna även byta användare på aktiviteter i listtyp Byt ansvarig. Detta kan vara användbart t.ex. om en anställd har slutat och en administratör behöver flytta över dennes aktiviteter till en annan anställd. Den användare/grupp som ska ha full rättighet måste väljas i systemparametern Användare/grupp med fulla rättigheter i Rapportera aktivitet-/Aktivitetslista-gemensam, under Övrigt på fliken System i Systeminställningar.

Vilka uppdateringsmöjligheter finns det?

Det finns inga uppdateringsmöjligheter i någon lista denna rutin.

Läs beskrivning av fönsterfunktionerna under Fönsterfunktioner i Startboken.

Länkikon till konceptSe även: