Fliken Beställning

Då rutinen startas visas fliken Beställning. Här väljs hur listan ska selekteras. Användaren kan selektera aktiviteter på ett antal olika begrepp. Användare med full behörighet i rutinen kan under Uförd av välja vilken användares aktiviteter som ska rapporteras. Under Logga går det att välja om loggfönstret ska öppnas när aktiviteternas status sätts till avslutad i listan. Förvalt är detta markerat. Under Visa går det att välja att enbart visa de aktiviteter som avslutade och är möjliga att rapportera för aktuell användare. Under Aktiviteter väljs vilka aktiviteter som ska rapporteras. Under utskriftsexempel visas exempel på listan.