Lagerplatssystem

Lagerplatssystem gör att lagerplatserna kan registreras och med det erhålls en del systemstöd. Registreringen av lagerplatserna görs via en generering för att underlätta det arbetet. Bland systemstödet kan nämnas:

Lagerplatssystem är en egen undermodul och tilläggsfunktion i modulen Lager, med ett antal rutiner för att konfigurera och underhålla lagerplatsregistret. För en detaljerad beskrivning av funktionalitet hänvisas till respektive rutin i Lagerplatssystem: