Maskinintegration

Under denna sektion finns inställningar för maskinrapportering via terminaler. Maskinrapportering är en del i tilläggsfunktionen Maskinintegration.

Förvald kod för indirekt arbete vid avbrott

Här går det att välja den kod för indirekt arbete som kommer att sättas för "oangivet arbete" vid rapportering/kvittering av avbrott i maskin.

Indirekt kod för ställtid

Här går det att välja den kod för indirekt arbete som kommer att sättas för ställtid vid rapportering/kvittering.

Indirekt kod för korta stopp

Här går det att välja den kod för indirekt arbete som kommer att sättas för "korta stopp" vid rapportering/kvittering.

Indirekt kod vid körning utan order

Här går det att välja den indirekta kod som ska gälla för körning utan order för maskiner som ingår i en Line. Maskinens körtid kommer att loggas med denna kod.

Tidsgräns för korta stopp (minuter)

Här går det att ange tidsgräns i minuter för korta stopp. Värdet går att ange i decimalform. Alla stopp som avslutas inom denna tidsgräns behöver inte kodas manuellt av operatören.

Gräns för gult område på mätare för anläggningsutnyttjande, anges i %

Om TAK-mätare används anges startvärde för det gula området i procent för anläggningsutnyttjandemätaren.

Gräns för grönt område på mätare för anläggningsutnyttjande, anges i %

Om TAK-mätare används anges startvärde för det gröna området i procent för anläggningsutnyttjandemätaren.

Gräns för gult område på mätare för tillgänglighet, anges i %

Om TAK-mätare används anges startvärde för det gula området i procent för mätaren av tillgänglighet.

Gräns för grönt område på mätare för tillgänglighet, anges i %

Om TAK-mätare används anges startvärde för det gröna området i procent för mätaren av tillgänglighet.

Gräns för gult område på mätare för kvalitet, anges i %

Om TAK-mätare används anges startvärde för det gula området i procent för mätning av kvalitet.

Gräns för grönt område på mätare för kvalitet, anges i %

Om TAK-mätare används anges startvärde för det gröna området i procent för mätning av kvalitet.