Skrivare

Under denna sektion finns inställningar för skrivare.

Ignorera skrivare med Microsoft Easy Print drivrutin i MONITOR skrivardialog

Med denna systemparameter aktiverad så ignoreras alla skrivare av MONITOR som har drivrutiner som heter "Terminal Services Easy Print" och "Remote Desktop Easy Print". Detta visas då som att de skrivarna blir inaktiverade (gråmarkerade) i skrivardialoger i MONITOR, och att de inte heller går att lägga upp som MONITOR skrivare i rutin Skrivare.

Dessa enklare generella drivrutiner för skrivare brukar användas på terminalservrar, men fungerar inte med MONITOR.