Dokumentvisning länkad vid visning av fil

Då visning av en kopplad fil ska göras på en post från en länkad rutin (t.ex. Artikelfråga länkad) öppnas Dokumentvisning länkad.

I det här läget går det bara att visa de filer som finns kopplade på just den posten.

Fönstret är som vanligt indelat i två områden. Det vänstra området av fönstret visar de kopplade filerna och här finns även funktioner under Informationsmenyn på höger musknapp. I det högra området visas markerad fil.

I detta läge finns inga knappar för att koppla filer och ta bort kopplade filer. I gengäld kan detta fönster ligga kvar och det går att arbeta parallellt i andra rutiner medan detta fönster är öppet. Läs mer om övriga funktioner i fönstret.

Fönsterfunktioner

Välj Skriv ut för att skriva ut en markerad fil.