Fliken Användare

På fliken Användare finns en tabell där det går att koppla den aktuella (inlästa) startsidan till en eller flera användare och grupper. Detta görs genom att markera kryssrutan i kolumnen Använd [n] som startsida. Det går även välja att endast visa rättighetsgrupper i tabellen genom att markera kryssrutan Visa endast grupper.

I kolumnen Nuvarande startsida visas den startsida som användaren/gruppen för närvarande har som startsida. Står det "(standard)" här så menas det den startsida som är satt som standard startsida på rubrikraden.