Fliken Beställning

Då rutinen öppnas visas fliken Beställning. Här väljs hur listan ska grupperas och selekteras.

De tre nedanstående olika grupperings- och selekteringsbegreppen finns. De som är märkta med en asterisk (*) är grupperingsbara. Följande begrepp finns:

Under Visa går det att välja mellan listorna Standard, Nummerserier, Påminnelse, Inköpsgränser och EFH-användare.

Efter att informationen har hämtats från databasen kan både sortering och filtrering av listan göras under Redigera på Fönstermenyn eller under Fönsterfunktioner.

Under Utskriftsexempel visas exempel på de olika listorna.

Listan EFH-användare finns endast om tilläggsfunktionen Elektronisk Fakturahantering (EFH) är installerad.