Servicehantering i MONITOR Mobile

Utdelade servicearbeten visas i teknikerns arbetskö. Kön kan visas per kundorderrad eller per operation på tillverkningsorder. De kan även se de servicar som inte blivit utdelade och välja ett sådant arbete.

Teknikerna kan se och rapportera alla servicearbeten i en lista i appen. Från listan kan service startas och tiden börjar då att registreras. Utöver tid kan de även rapportera material, resor, skriva kommentarer, ta bilder med mobilen och koppla dessa till en service. Avläsningar i form av mätarställning, körtid och antal cykler kan rapporteras på kopplat serienummer.

Allt rapporterar teknikern enkelt i appen. Rapporteringen görs direkt mot MONITOR så att sammanställning kan göras, fakturaunderlag skapas, lagersaldon uppdateras och kommentarer och filer/bilder lagras på tillverkningsordern och serienumret.

Information om serienummer (produktregister) kan också visas i mobilapplikationen.

MONITOR Mobile finns idag för mobiltelefoner och pekplattor med operativsystemen iOS och Android. För att kunna använda MONITOR Mobile behövs en internetuppkoppling, MONITOR 8.2 eller nyare, separat serverprogramvara på din databasserver samt en webbserver (IIS). Serverprogramvaran levereras av Monitor ERP System AB. MONITOR Mobile appen laddas ned från Apple App Store eller Google Play butik.