Knappen Dokumentvisning på material

På knappen för Dokumentvisning går att göra kopplingar av externa dokument och visa dessa på materialrader. De dokument som kopplas kan skrivas ut i samband med tillverkningsorderutskrift och kan även granskas på bildskärm vid olika tillfällen i systemet. Det är företrädesvis ritningar, arbets- och kontrollinstruktioner som kopplas på detta sätt. Beskrivning av Dokumentvisning och koppling görs i kapitlet Generellt i Startboken.

Om artikeln på materialraden är en köpartikel och systemparametern Skapa egna fritextnummer på tillv.order är aktiverad, under Order på fliken Tillverkning i Systeminställningar, gäller följande: Om ett externt dokument kopplas under knappen för Dokumentvisning och det kopplas ett externt dokument på artikeln på fliken Tillverkning i Uppdatering artiklar - Lager, adderas båda kopplade dokumenten till artikelns materialrad på tillverkningsorder.

Knappen för Dokumentvisning finns på materialraden om tilläggsfunktionen Dokumenthantering är installerad.