Knappen Dokumentvisning på operation

På knappen för Dokumentvisning går att göra kopplingar av externa dokument och visa dessa på operationsrader. De dokument som kopplas kan skrivas ut i samband med tillverkningsorderutskrift och kan även granskas på bildskärm vid olika tillfällen i systemet. Det är företrädesvis ritningar, arbets- och kontrollinstruktioner som kopplas på detta sätt. Beskrivning av Dokumentvisning och koppling görs i kapitlet Generellt i Startboken.

Knappen för Dokumentvisning finns på operationsraden om tilläggsfunktionen Dokumenthantering är installerad.