Allmänt om Orderförteckning konfigurering

En allmän beskrivning för hantering av listor i MONITOR finns under Generellt i Startboken.

Vad skrivs ut i denna rutin?

Här kan utskrifter från kundorderregistret göras på artiklar som ingår i en produktkonfiguration. Kundorder skapas, ändras och tas bort i Registrera kundorder i Försäljning. Listan visar enbart ej levererade orderrader och endast orderrader med radstatus 0-1 (Fast order).

På fliken Beställning går det att välja listtyp där varje listtyp visar olika information. De olika listtyperna beskrivs vidare under Utskriftsexempel.

Vilka uppdateringsmöjligheter finns det?

Det finns inga uppdateringsmöjligheter i denna rutin.

Vilka grafiska presentationer finns det?

I fliken Lista bildskärm går det att göra grafisk presentation på orderstocken om listtyp Enbart summa valts.

Läs beskrivning av fönsterfunktionerna under Fönsterfunktioner i Startboken.

Länkikon till konceptSe även: