Utskriftsexempel

I denna lista visas Transaktions-id, Datum, Vem som rapporterat, Rutin, Ordernummer, Artikelnummer, Material, Operationsnummer, Produktionsgrupp, Antal, Ställ, Styck, Anställningsnummer, Rapportnummer, Kasserat antal, Kassationskod samt kryssrutan Ångra. Kryssrutan Ångra markeras för de operationer som ska ångras. Notera att det går enbart att ångra en hel operation. Till höger om kryssrutan Ångra visas ett utropstecken (!) om det finns mätdata på operationen. Om det finns kopplade verktyg på operationen visas detta med en skiftnyckel-symbol till höger om kryssrutan Ångra. Mätdata och/eller verktyg kommer även att ångras. På Informationsmenyn finns bl.a. funktioner för att länka direkt till andra rutiner.

Pågående arbeten i Stämplingsterminalen kan inte ångras.

Exempel på Ångra avrapportering.