Knappen Mätpunkter

Här anges de mätvärden som ska avrapporteras när operationen avslutas om systemparametern Använd mätpunkter i beredning och order under Beredning på fliken Tillverkning i Systeminställningar är aktiverad. Symbolen # visar att det finns mätdata under knappen, inte om det är rapporterat. De mätpunkter som gäller för operationen anges först i rutinen Beredning. En kommentar kan anges och ett serienummer kan väljas. Fältet Mätvärde blir grönt när mätvärdet är godkänt, fältet blir gulmarkerat om mätvärdet ligger mellan max.gräns och max och fältet blir rött om mätvärdet ligger utanför gränsvärdena.