Påminnelse om aktivitet

För att påminnelsefönstret ska kunna visas ska det vara inställt Påminnelse aktiverad på en anställdaktivitet, samt att användaren har markerat Anställdaktiviteter under knappen Påminnelse i Påminnelsefönstret.

Påminnelsefönstret består av en lista med aktiviteter som användaren är ansvarig för. Varje aktivitet i listan innehåller information om: Tidpunkt, Beskrivning, artikelnummer som avses samt val om påminnelsen ska upprepas (s.k. "snooze"). Kryssrutan Påminn igen är alltid förvald. En ändring av datum eller tid på en redan påmind aktivitet återaktiverar påminnelse automatiskt. Vidare öppnas påminnelsefönstret vid dessa ändringar om det skulle vara stängt.

Via knappen längst ut till höger finns en direktlänk till den anställde i rutin Uppdatering anställda.