Påverkar order

Detta fält finns om tilläggsfunktionen Maskinintegration är installerad. Här går det då att välja om denna kod för indirekt arbete ska påverka stycktid eller ställtid på order. De alternativ som här finns är:

En kod som påverkar order gör att tid registreras både som indirekt och styck/ställ i rutinen Lista stämplingar. Det betyder att det blir dubbelt med tid för dessa poster vilket visas i Lista stämplingar i MONITOR.

På så sätt går det att följa upp hur mycket tid ett stopp som påverkat order har. När tiden registreras på ordern så registreras den även som indirekt tid på själva stoppet.