Du är här: Startbok i MONITOR > Konfigurering och underhåll > Agentserver > Agentserver

Agentserver

Agentserver är ett program som används med tilläggsfunktionen Agenten och följer med i MONITOR. Agentservern registreras och körs vanligtvis på MONITORs databasserver, men kan även köras på en MONITOR-klientdator eller terminalserver där det finns en MONITOR-klient installerad. Programmet körs hela tiden och sköter bevakningsuppdrag som sparats i rutin Bevakningsuppdrag. När agentservern får villkoret i bevakningsuppdraget uppfyllt så meddelar den enligt de inställningar som angetts i uppdraget.

Innan det går att använda agentservern ska den registreras och konfigureras. Se mer om det nedan.

Registrering av Agentserver

Agent Konfiguration

Loggning av Agentserver