Du är här: Startbok i MONITOR > Inledning

Inledning

I Startbok i MONITOR går det att läsa grundläggande och generell information om MONITOR. Här finns bl.a. information om hur programmet är uppbyggt så att en ny användare snabbt ska hitta till olika rutiner.

I denna handbok finns även information om grundläggande inställningar och åtgärder som ska vidtas innan MONITOR tas i drift. De avsnitt som berörs i den här handboken är:

I handboken Tillämpningar går det att läsa vidare om olika tillämpningar i MONITOR.