Du är här: Startbok i MONITOR > Allmänt om MONITOR

Allmänt om MONITOR

MONITOR är ett affärssystem avsett för PC med operativsystemet Windows. Systemet innehåller det moderna datorstöd tillverkande företag behöver. Flexibiliteten i MONITOR gör det lätt för varje företag att använda systemet efter sina speciella krav och behov. Gränssnittet i MONITOR är uppbyggt enligt standard i Windows. Det är ett programfönster med överskådliga menyer, knapprader, hjälpfunktion, osv. Detta ger största möjliga användarvänlighet och effektivitet.

MONITOR är snabbt, flexibelt, enkelt att använda och samverkar med andra program i Windows. Systemets användarvänlighet reducerar både inkörningstiden och utbildningen till ett minimum.

MONITOR består av moduler och omfattar sex grundmoduler: Tillverkning, Inköp, Försäljning, Lager, Verkstadsinformation och Redovisning. Med grundmodulerna täcker MONITOR de allra flesta rutiner som brukar förekomma i tillverkande företag. Det finns också en grundmodul som heter Systemvård som används för systeminställningar och underhåll av affärssystemet.

MONITOR har även en tilläggsmodul som heter Egna rapporter. Med denna modul går det att skapa egna frågerutiner, anpassade till företaget. Modulen ska användas tillsammans med rapportverktyget Crystal Reports från Business Objects.

MONITOR har flera tilläggsfunktioner som det går att komplettera systemet med. Läs mer om dessa tilläggsfunktioner här eller på vår webbplats www.monitor.se.

Läs mer under Tekniken bakom funktionerna, Systemkrav och rekommendationer och Installation och uppdateringar.