Du är här: Systemvård > Tabeller > Utskrift valuta > Utskriftsexempel

Utskriftsexempel

Här visas utskriftsexempel på de olika listtyperna med förklaringar till varje listtyp.

ClosedAktuella valutakurser

Lista Aktuella valutakurser visar aktuell kurs och bokslutskurs för varje valuta, datum och klockslag när valutan uppdateras med den nya kursen samt av vilken användare valutakursen ändrades.

Exempel på lista Aktuella valutakurser.

ClosedHistoriska valutakurser

Lista Historiska valutakurser visar dels aktuell kurs och bokslutskurs för en valuta, men även en historik på kursförändringen av en valuta och de datum/klockslag de föregående kurserna var giltiga t.o.m.

Exempel på lista Historiska valutakurser.

ClosedUtskriftsinformation

På lista Utskriftsinformation går det för varje valuta att se aktuell kurs och blankettkod. Det är också möjligt att uppdatera bankkontonummer för utlandsbetalning och välja om Bankgiro- och PlusGiro-nummer ska skrivas ut i sidfot på blanketter.

Bankkontonummer går att uppdatera i listan samt parameter om Bankgiro- och PlusGiro-nummer ska skrivas ut.

Listan är ett komplement till uppdatering av bankkontonummer för utländska valutor under knappen på fliken Adresser med mera i rutin Företagsinformation.

Exempel på lista Utskriftsinformation.