Skicka inköpsorder

Med funktionen Skicka via e-post, under Fönsterfunktioner i rutin Registrera inköpsorder, kan kunden skicka en inköpsorder till leverantören som en bifogad xml-fil i ett e-postmeddelande. Förvalt är det inställt att det bifogas en xml-fil i e-postmeddelandet tillsammans med den pdf-fil av inköpsordern som alltid skickas. Inställningen för detta görs under knappen Bifoga xml-fil på fliken Information i rutin Uppdatering leverantörer.