Skicka ordererkännande

Med funktionen Skicka via e-post, under Fönsterfunktioner i rutin Utskrift kundorder, kan leverantören skicka ett ordererkännande till kunden som en bifogad xml-fil i ett e-postmeddelande. Förvalt är det inställt att det bifogas en xml-fil i e-postmeddelandet tillsammans med den pdf-fil av ordererkännandet som alltid skickas. Inställningen för detta görs under knappen Bifoga xml-fil på fliken Information i rutin Uppdatering kunder.