Du är här: Egna rapporter > System > Beställningsbildsförteckning > Utskriftsexempel

Utskriftsexempel

Här visas ett exempel på hur listan kan se ut i Beställningsbildsförteckning. I listan visas kolumnen Rutin-ID, som är det id som identifierar rutinen i systemet. Detta rutin-id går att ta fram i en rutin genom att trycka Ctrl+Shift+O. Egna frågerutiner visas från rutin-id 10000 och uppåt. Rutin visar rutinens benämning i systemet.

Lista grupperad på Rutin-ID