Du är här: Försäljning > Artiklar > Prislista - Försäljning > Listtyper

Listtyper

Under Listtyper går det att välja mellan nedanstående olika listtyper och parametrar:

Se exempel på listorna under Utskriftsexempel med kommentarer till varje listtyp.

Kundkod

Detta val finns för listtyperna Ordersimulerat pris och Ordersimulerat pris - extern. Här går det att välja en kundkod för prisberäkningen.

Er referens

Detta val finns för listtypen Ordersimulerat pris - extern. Här visas första referensen på vald kund i fältet Kundkod, men det går även att välja andra referenser på kunden.

E-post

Detta val finns för listtypen Ordersimulerat pris - extern. Här visas e-postadressen på den referens som är vald i fältet Er referens.

Vår referens

Detta val finns för listtypen Ordersimulerat pris - extern. Här visas Vår referens som användaren senast angav på en offert, kundorder eller faktura. Om användaren har en förvald referens vald i rutin Användare i Systemvård, är det alltid den referensen som visas.