Du är här: Försäljning > Artiklar > Uppdatering artiklar - Försäljning > Extra benämning

Extra benämning

Ordinarie benämning som anges i rubrikraden är 35 tecken. En extra benämning kan anges för en artikel på 4 rader à 80 tecken.

Extra benämning kan skrivas ut i olika listor, t.ex. Artikelöversikt - Lager och i Inventeringsunderlag. För tillverkningsorderdokument går det även att välja om extra benämning ska skrivas ut. Detsamma gäller om extra benämning ska följa med artikeln till kund- och inköpsorderrader.

Inställningen för kund- och inköpsorder görs i rutin Systeminställningar i Systemvård och för tillverkningsorderdokument i rutin Tillverkningsorderdokument också i Systemvård.