Du är här: Försäljning > Kunder > Kundfråga > Fliken Kontaktinformation

Fliken Kontaktinformation

Under fliken Kontaktinformation finns postadress och leveransadress, webadress, referenser, telefon, telefax och e-postadress till leverantören. Med knappen Bifoga xml-fil... finns det förvalda inställningar för vilka olika e-postmeddelanden xml-filer ska bifogas.

Informationen som finns här är en kombination av olika uppgifter som registrerats på kunden i rutin Uppdatering kunder, under flikarna Adresser/Villkor samt Information. Informationen går att uppdatera.