Du är här: Försäljning > Kunder > Kundfråga > Informationsmenyn

Informationsmenyn

På Informationsmenyn i Kundfråga finns nedanstående alternativ.

Uppdatera kund

På rubrikraden går det över fältet Kundkod och Kundnamn att öppna inläst kund i rutin Uppdatering kunder.

Registrera offert

Med detta alternativ öppnas inläst kund i en ny offert i rutin Registrera offert.

Registrera kundorder

Med detta alternativ öppnas inläst kund i en ny kundorder i rutin Registrera kundorder.

Offertförteckning...

På fliken Inställningar / Läge går det över knappen Offertstock att öppna inläst kund i rutin .

Orderförteckning - Försäljning...

På fliken Inställningar / Läge går det över knappen Orderstock att öppna inläst kund i rutin Orderförteckning - Försäljning.

Fakturaunderlag...

På fliken Inställningar / Läge går det över knappen Fakturaunderlag att öppna inläst kund i rutin Fakturaunderlag.

Faktureringslogg...

På fliken Inställningar / Läge går det över knappen Fakturalogg att öppna inläst kund i rutin Faktureringslogg.

Kundreskontralista...

På fliken Inställningar / Läge går det över knappen Kundfordringar att öppna inläst kund i rutin Kundreskontralista.

Leveranssäkerhet kund...

På fliken Inställningar / Läge går det över knappen Leveranssäkerhet att öppna inläst kund i rutin Leveranssäkerhet kund.

Försäljningsstatistik kunder...

På fliken Inställningar / Läge går det över knappen Försäljningsstatistik att öppna inläst kund i rutin Försäljningsstatistik kunder.

Artikelöversikt - Försäljning...

På fliken Inställningar / Läge går det över knappen Priser att öppna inläst kund i rutin Artikelöversikt - Försäljning.

Skapa bevakningsuppdrag

Om tilläggsfunktionen Agenten är installerad går det på fliken Säljstöd att skapa Bevakningsuppdrag för markerad aktivitet på kunden. Se mer om Agenten i kapitlet Tilläggsfunktioner i Startboken.