Du är här: Försäljning > Kunder > Rapportera aktivitet försäljning > Fliken Beställning

Fliken Beställning

Då rutinen startas visas fliken Beställning. Här väljs hur listan ska selekteras och grupperas. Användaren kan selektera och gruppera aktiviteter på ett flertal olika begrepp samt välja vilka aktiviteter som ska visas i listan.

Under Logga går det att välja om loggfönstret ska öppnas när aktiviteternas status sätts till avslutad i listan. Förvalt är detta markerat. Under Visa går det att välja att enbart visa de aktiviteter som har föregående aktivitet avslutad.

Anm. Rapportering kan endast göras för de aktiviteter där inloggad användare är ansvarig.