Du är här: Försäljning > Kunder > Uppdatering kunder > Loggning av aktiviteter/kontakter

Loggning av aktiviteter/kontakter

Under rubriken Loggning av aktiviteter/kontakter, finns möjligheter att skriva noteringar kring aktiviteter, händelser och andra anteckningar som rör kunden/kontakten. Noteringar kan gälla båda planerade aktiviteter och aktiviteter som är genomförda.

Här finns en enklare ordbehandlare, där valfri text kan skrivas. Det finns även möjlighet att välja mellan olika typsnitt, textstorlek, färger, m.m.

För att förenkla införande av noteringar, finns knappen Infoga notering.

Förutom att skriva text, kan dessutom hyperlänkar infogas till webbsidor och filer. Detta kan enkelt göras via alternativet Infoga hyperlänk under höger musknapp, men även med "dra-och-släpp" för filer från Utforskaren och e-postmeddelanden från ett e-postprogram (Microsoft Outlook).

Ordbehandlaren under rubrik Loggning av aktiviteter/kontakter har samma funktion som fönstret i rutinen Uppdatera instruktion i Systemvård.

Loggning av aktiviteter/kontakter.

Via knappen Utskrift kundkort... kan en samlad bild av kunden/kontakten skrivas ut. Utskriften kan vara lämplig att använda vid t.ex. kundbesök och liknande.