Du är här: Försäljning > Kunder > Uppdatering kunder > Fakturautskrift via

Fakturautskrift via

Här finns möjlighet att välja en förvald metod (skrivare eller e-post) för utskrift av fakturor. Vid utskrift av fakturan i Utskrift fakturor, går det sen att välja knappen Skriv ut enligt inställning på kund under Fönsterfunktioner. Utskrifter kan då göras mer rationellt.

För att kunna välja E-post som förvald metod, måste en e-postadress för fakturamottagare vara angiven under E-post på fliken Information. Den e-postadressen ska där alltså ha Faktura vald i fältet Mottagare av.