Du är här: Försäljning > Kunder > Uppdatering kunder > Orderutskrift via

Orderutskrift via

Här finns möjlighet att välja en förvald metod (skrivare, fax eller e-post) för utskrift av order. Den valda metoden blir då förvald i orderhuvudet till kundorder på kunden.

Vid utskrift av ordern i Utskrift kundorder, går det sen att välja knappen Skicka eller skriv ut enligt inställning på order under Fönsterfunktioner. Utskrifter kan då göras mer rationellt.