Du är här: Försäljning > Kunder > Utskrift kunder > Alternativ

Alternativ

Här finns olika alternativ för vissa av listorna:

Förklaring av Factoring i lista Standard

Om tilläggsfunktionen för Factoring inte är installerad kan denna lista användas för att markera att fakturor till kund ska hämta uppgifterna från factoringbolagets bankuppgifter (som anges under knappen Factoring i rutin Företagsinformation) istället från företagets egna bankuppgifter. Detta gäller om anpassad Crystal Reports-blankett "Easy Invoice" används.

Om tilläggsfunktionen för Factoring är installerad (anpassningsnr. 96-97) så används denna lista dessutom för att markera om data ska exporteras till fil samt firmanummer/klientnummer.