Du är här: Försäljning > Kundreskontra > Sökning kundreskontra > Utskriftsexempel

Utskriftsexempel

Här visas exempel och kommentarer för de olika listtyper som finns att välja på i beställningsbilden.

ClosedReskontra

I lista Reskontra visas samtliga fordringar i kundreskontran med uppgifter om kundkod, fakturanummer, fakturadatum, kundnamn, förfallodatum, momsbelopp, fakturabelopp, restbelopp samt konto. Listan avslutas med en summering av fakturabelopp och restbelopp.

I denna lista finns möjlighet att granska fakturor. Granskningen görs antingen genom att dubbelklicka på fakturaraden, genom klicka på fakturaraden och välja F3 eller högerklicka på fakturaraden och välja Granska på Informationsmenyn.

Exempel på lista Reskontra, gruppering på Kundkod.

ClosedBetalning

I lista Betalning visas samtliga inbetalningar i kundreskontran med uppgifter om inbetalningsdatum, fakturanummer, delbetalning, kundkod, förfallodatum, buntnummer, inbetalt belopp samt restbelopp. Listan avslutas med en summering av inbetalt belopp och restbelopp.

I denna lista finns möjlighet att granska fakturor. Granskningen görs antingen genom att dubbelklicka på fakturaraden, genom klicka på fakturaraden och välja F3 eller högerklicka på fakturaraden och välja Granska på Informationsmenyn.

Exempel på lista Betalning, gruppering på inbetalningsdatum.

ClosedJournal

Listtyp Journal kan visa information från journalerna för faktura, inbetalning och räntefakturor. Nedan visas ett exempel av listan med gruppering på Fakturanummer.

Exempel på listtyp Journal, grupperad på Fakturanummer.

I listorna kan man granska order med status 9 (fakturerade order) genom att trycka F3, höger musknapp eller dubbelklicka på raden. Via Informationsmenyn i fakturabilden går det även att skriva ut fakturan.