Du är här: Försäljning > Kundreskontra > Underlag räntedebitering > Utskriftsexempel

Utskriftsexempel

Här visas exempel och förklaringar till de olika listtyperna som finns att välja i beställningsbilden.

ClosedStandard

I denna lista visas uppgifter om kunden och samtliga uppgifter om de fakturor som givit upphov till ränta. Listan visar hur många dagar som gått efter förfallodagen till dess betalning gjorts och hur mycket ränta som uppstått.

I listan går det att avmarkera kryssrutan Ränta till höger, vilket medför att aktuell faktura undantas från räntedebitering. Finns en Kommentar kopplad till fakturan visas knappen längst till höger.

Exempel för lista Standard.

ClosedKomprimerad

Denna lista visar endast datum senaste kravutskrift, telefon och totala räntebeloppet per kund. I denna lista är det inte möjligt att göra några uppdateringar.

Exempel på lista Komprimerad.

I listorna kan man granska order med status 9 (fakturerade order) genom att trycka F3, höger musknapp eller dubbelklicka på raden. Via Informationsmenyn i fakturabilden går det även att skriva ut fakturan.