Du är här: Försäljning > Offert > Offertförteckning > Listtyp

Listtyp

Under Listtyp finns val av olika listtyper. De olika listtyperna visar olika information om offerterna. De alternativ som finns är:

* Finns tilläggsfunktionen Lagerställehantering installerad kan användare med Utökad LS-hantering även välja listtyp Lagerställe.

Under Utskriftsexempel, visas exempel på de olika listtyperna och kommentarer till varje listtyp.