Du är här: Försäljning > Order > Inställningar kundorderöverföring > Fliken Säljbolag

Fliken Säljbolag

Här skapas en förteckning över säljbolag som detta produktionsbolag kan få order från.

Rad

Här visas ett löpnummer.

Företagsnummer

Här anges ett företagsnummer till det säljbolag som det ska gå att ta emot order ifrån.

Kundkod

Här anges kundkod till det företag som det ska gå att få order ifrån.

Knappen Följesedel

Om säljbolagets adress och logga ska inkluderas på följesedel utskriven från produktionsbolaget anges dessa uppgifter på knappen Följesedel.