Du är här: Försäljning > Utleverans > Sändningsförteckning > Fliken Beställning

Fliken Beställning

På fliken Beställning görs i övre delen selekteringar och gruppering av sändningar till listan. Det finns ett antal olika selekteringsalternativ.

Längre ned i bilden går det att välja mellan några olika listtyper beroende på vilken typ av lista som önskas. Om listtyp Standard är vald finns det ett alternativ att ändra status till historik/fakturerad. Om Utökad sändningslista är vald går det även välja att visa Kolli-ID. Är lista Status vald går det välja att endast visa sändningar som godsaviserats.