Du är här: Inköp > Artiklar > Uppdatering artiklar - Inköp > Knappen Kommentar

Knappen Kommentar

Det går att ange en kommentar för varje artikel och flik. I fliken Inköp är det en kommentar som gäller inköp för artikeln. Den kommentaren kan vara en intern kommentar eller en text som kommer med på inköpsordern som textrader varje gång artikeln registreras på en inköpsorderrad.

Med systemparametern Artikelns inköpskommentar med på order/förfrågan, under Order / Förfrågan på fliken Inköp i Systeminställningar finns en parameter för att välja om kommentarer för inköp ska komma med på orderrader. På knappen Dokumentvisning bredvid knappen Kommentar går det att göra kopplingar till olika dokument för artikeln, t.ex. avtal, prisförhandlingar m.m. Beskrivning av kommentarsknapp görs under Lägga in kommentarer eller instruktioner i kapitlet Generellt i Startboken.