Du är här: Inköp > Förfrågan > Registrera förfrågan > Fliken Rader

Fliken Rader

I fliken Rader registreras förfråganrader. På en redan tidigare registrerad förfrågan går det i detta fönster att ta bort rader, ändra rader och lägga till rader. Förfrågansraderna består av olika kolumner, som förändras beroende på vilken radtyp som angivits, där olika uppgifter för en förfråganrad anges eller väljs. Det går även att få fram ytterligare information och funktioner på förfråganrader med Informationsmenyn på höger musknapp.

De olika kolumner som finns på förfråganrader är:

Fönstret består även av Extra radinformation där det är möjligt att för varje förfråganrad ändra följande uppgifter:

För att komma ner till extra radinformation går det antingen att klicka med musen eller använda tangent Alt+E. Längst ner till höger visas kontinuerligt totalsumman för förfrågan.

För att gå tillbaka till förfråganshuvudet går det att klicka på fliken Huvud, använda tangent Alt+H, eller välja Till orderhuvud under Visa i Fönstermenyn.