Du är här: Inköp > Inleverans > Inleveransrapportering > Knappen Inleverera rad

Knappen Inleverera rad

När fönstret Orderrader i Inleveransrapportering är i läget för tillägg av nya rader, finns det en knapp Inleverera rad längst ned i fönstret. Genom att klicka på denna verkställes inlevereransen för de nya raderna.

Samtliga nya orderrader som lagts till blir färdigrapporterade och markeras med grön färg. Fönstret växlar även tillbaka till ordinarie läget för inleveransrapportering.