Du är här: Inköp > Inleverans > Rapportera mottagningskontroll > Fliken Rader

Fliken Rader

I denna flik visas artikeldata och här anges godkänt antal och eventuellt kasserat antal, vid kassation ska även en kassationskod väljas. Finns multipla lagerplatser visas på fältet Godkänt antal ett fönster där det går att välja lagerplatser att inleverera på. I det fallet visas Fler... i lagerplatsfältet. Det går inte att av misstag godkänna eller kassera ett större antal än det som ligger för mottagningskontroll. En varning visas om försök att mottagningskontrollera ett för stort antal görs. Eventuella kontrollinstruktioner som finns angivna på artikeln i rutin Uppdatering artiklar visas under knappen I. Det går även att ange en kommentar till rapporteringen. Längst ned i fönstret visas Extra radinformation för rad samt knappen Tidigare rapporteringar.

Fliken Rader.

Med den förenklade avvikelsehanteringen i samband med kassationer vid mottagningskontroll öppnas fönstret ClosedAvvikelser för pågående rapportering när kassationsrapporteringen sparas. Se vidare i Allmänt om Rapportera mottagningskontroll.

Fönstret Avvikelser för pågående rapportering.